Toskani by LV new

Experts in medische cosmetica

Producten ontwikkeld vanuit farmaceutische kennis, gericht op het leveren van oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen.

Professioneel en thuisgebruik

Professionele behandelingen in esthetische centra, kunnen met het assortiment voor thuisgebruik thuis worden voortgezet.

Breed scala aan behandelingen

Het brede scala aan behandelingen met actieve ingrediënten kan zowel worden toegepast in professionele behandelingen alsook thuis.

aquabalance_bodegon1

Professioneel en thuisgebruik

De producten van TOSKANI zijn onderverdeeld in drie productgroepen: huidverzorgingsproducten, peelings en producten voor mesotherapie. De actieve ingrediënten die worden toegepast in de professionele behandeling worden ook toegepast in de producten voor thuisgebruik. Hierdoor kan de behandeling op een veilige en effectieve manier thuis worden voortgezet.

Vanuit 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en creëren van esthetische medische cosmetica TOSKANI's lijn van professionele producten tot stand gekomen. Met de jaren is een compleet pakket van Meso producten, peelings en cosmetica ontstaan waarmee huidtherapeuten en schoonheidsklinieken behandelingen kunnen uitvoeren.

De essentie van een goede behandeling stopt niet bij de behandeling in de kliniek zelf. Een groot deel van de resultaten wordt behaald in de opvolging thuis. Met de TOSKANI thuis-producten zijn dezelfde actieve ingrediënten toegevoegd als in de professionele producten, om effecten van de behandeling goed op te volgen.

Breed scala aan behandelingen

Het TOSKANI assortiment bestaat uit een breed scala aan behandelingen, welke zowel in esthetische centra als ook thuis kunnen worden uitgevoerd.

Producten en lijnen welke deel uitmaken van het assortiment van TOSKANI zijn:

 • Chemische peeling voor een gezonde en stralende huid;
 • Microneedling voor het verhogen van de aanmaak van collageen, bij o.a. littekens, rimpels en striae;
 • Mesoject ter transdermale bijdrage van actieve ingrediënten en huidverjonging;
 • SPOT OUT-behandeling voor de behandeling van hyperpigmentatie;
 • Haarverlies bestrijding om het haar gezonder en sterker maken, voor zowel mannen als vrouwen;
 • Anti-cellulitis behandeling, een niet-invasieve techniek ter bestrijding van cellulitis;
 • Aqua Balance-lijn voor het hydrateren en herstellen van de natuurlijke bescherming van de huid;
 • Cell Architect-lijn voor een krachtig voedend en hydraterend effect;
 • Matrix Repair-lijn om volume te herstellen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen;
 • De zuiverende Purifying-lijn ter behandeling van de acne gevoelige huid;
 • Radiance-lijn voor het verminderen van zichtbare tekenen veroorzaakt door de zon en littekens beschermen tegen ultraviolette stralen.
bg-treatment_cellullite
bg-treatment_hairloss

TOSKANI Nederland

TOSKANI Nederland is onderdeel van Laservision.
Dit familiebedrijf uit Barcelona begon als apotheek.  Gaandeweg ontdekte men dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. Vanuit dat oogpunt zijn zij met hun farmaceutische kennis een cosmeticalijn begonnen. Na 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en creëren van esthetische medische cosmetica, hebben we een nieuwe cosmeticalijn gecreëerd met behulp van onze expertise en onderzoek.

Producten

Behandelingen