Je blijven ontwikkelen en op de hoogte blijft van de nieuwste technieken, apparatuur en regelgeving? Wij organiseren in mei en juni weer GRATIS workshops in Nieuwleusen!

Om ervoor te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen en op de hoogte blijft van de nieuwste technieken, apparatuur en regelgeving, organiseren wij in mei en juni weer workshops!

Het is al enige tijd geleden dat wij jullie hebben kunnen verwelkomen in Nieuwleusen; maar eindelijk is het weer zover. Wij organiseren weer workshops! We hebben drie interessante workshops voor jullie opgezet in uiteenlopende onderwerpen. En na jaren zonder Lumenis gebruikersdag gaat deze 25 juni weer door!

Agenda Workshops

Workshop Ontharen met Laser en IPL

Welkom in een wereld zonder haar, maak kennis met de LightSheer Family en de SplendorX

Er zijn zoveel verschillende technieken, welke past het beste bij mijn praktijk en mijn klantenkring? Die vraag krijgen wij dagelijks. Tijdens deze workshops lichten wij jou in over alle manieren van laser- en licht- ontharen.

Datum: Vrijdag 13 mei
Tijdstip: Aanvang 09.30 uur
Tijdsduur: 4 uur

Workshop Ontharen met Laser en IPL

Workshop Vasculair, Pigment en Rejuventation

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Elvii, FlexSys en de Stellar M22

Een laser platform is niet meer weg te denken uit de hedendaagse praktijk en kliniek. Ontdek op deze dag de veelzijdigheid van alle platformen die wij te bieden hebben en natuurlijk de leukste laser van Nederland; de Elvii!

Datum: Zaterdag 14 mei
Tijdstip: Aanvang 10.00 uur
Tijdsduur: 4 uur

Workshop Vasculair, Pigment en Rejuventation

Lumenis Gebruikersdag 2022

Heeft u een LightSheer, M22 of SplendorX, dan kunt u deze dag echt niet missen!

Op deze dag ben jij als Lumenis apparatuur gebruiker welkom en zullen wij ons gaan verdiepen in de leukste casussen en kun je met mede gebruikers sparren. Heb jij een LightSheer, M22 of SplendorX, dan kun jij deze dag echt niet missen!

Datum: Zaterdag 25 juni
Tijdstip: Aanvang 10.00 uur
Tijdsduur: 4 uur

Lumenis Gebruikersdag 2022

Enthousiast geworden?

Klik op de knop en schrijf je in!

*Je mag je natuurlijk ook inschrijven voor alle workshops!

Wij hebben onze huidcatalogus een update gegeven!

Zo zijn er twee nieuwe producten toegevoegd: de VirtueRF en de GME FlexSys. De VirtueRF is de grote broer van de alom bekende Vivace. De GME FlexSys is een modulair systeem dat geen gelijke kent! Wat is er nog meer nieuw? De Stellar M22 en de NuEra Tight zijn een metamorfose ondergaan en hebben een nieuwe, moderne uitstraling gekregen. Ook heeft de Stellar M22 een nieuwe IPL-handstuk die gebruiksvriendelijker is.

De nieuwe huidcatalogus bekijken? Klik op de button hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *