KNO behandelunit

KNO Behandelunit | LVS-61

KNO Behandelunit | LVS-61

In samenwerking met één van de grootste fabrikanten van KNO units wereldwijd, Atmos Medical, heeft Laservision een behandelunit ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met de nieuwe LVS-61 KNO unit kiest Laservision voor een KNO unit met een modulair design. Elke spreekkamer of behandelunit op de afdeling KNO is uniek en zal oplossingen voor gerichte problemen moeten bieden. In samenspraak kunnen we de unit en inrichting configureren zodat hij past bij uw individuele wensen, beschikbare ruimte en werkwijze.

Optimale Hygiëne

All-In-One

Individueel te configureren

Hoe de LVS-61 KNO unit uw KNO poli kan verbeteren?

Optimale hygiëne

Met deze behandelunit wordt de KNO arts ondersteund om aan de infectiepreventie richtlijnen te voldoen. Door een specifiek materiaal, Fenix, toe te passen en de unit zonder overbodige naden, kieren en handvaten uit te voeren is de unit dé oplossing voor een nieuwe, schone poli. Ook worden bewezen en innovatieve oplossingen toegepast om ergonomie en bedieningsgemak naar een nieuw niveau te tillen.

De toevoeging van het geavanceerde systeem Servo-Drive maakt handgrepen overbodig. Het volstaat om lichtjes op het front te duwen of zachtjes aan de greep te trekken om lades en voorraadlades als vanzelf te openen. Dankzij Blumotion is ook zacht en geruisloos sluiten gegarandeerd.

Het concept van infectiepreventie wordt teniet gedaan wanneer er losse apparatuur op en aan de unit komt. Met de LVS-61 KNO unit kan behandelapparatuur volledig geïntegreerd worden in de unit. Ook bestaande apparatuur kan worden gecombineerd met de KNO unit.

KNO unit hygiene

All-in-one KNO unit

De LVS-61 is een stijlvolle, multifunctionele KNO unit. De unit beschikt over alle benodigde opties en mogelijkheden. De unit bevat een dubbel uitgevoerd werkblad, wat prepareren op zowel zit- als stahoogte ergonomisch maakt. Ook is de unit voorzien van voldoende opbergruimte voor instrumentarium en noodzakelijke apparatuur waaronder een camerasysteem en coagulatieapparaat.

De behandelunit is uit te breiden met extra kastruimte voor instrumentarium, een wasbakelement en op maat gemaakte (geïntegreerde) bureaus in verschillende vormen. Het is ook mogelijk om de unit uit te voeren op wielen, waardoor hij uit de ruimte verplaatst kan worden als dat nodig is. De volledige inrichting van de unit, maar ook de volledige spreek- of behandelkamer kan uit handen genomen worden.

Individueel te configureren

Iedere ruimte in het ziekenhuis heeft een eigen, specifieke doel. Dat geldt ook voor de afdeling KNO. Een spreekkamer focust zich grotendeels op het stellen van een betrouwbare en snelle diagnose. Binnen de POK vinden behandelingen plaats. Op de SEH vinden spoedgevallen plaats en zijn er verschillende disciplines tegelijkertijd aanwezig. Hierdoor is de ruimte vaak schaars. Een compacte unit met de noodzakelijke ruimte en features is daarom nodig op een SEH.

De uitdagingen die komen kijken bij individuele wensen, beschikbare ruimte en werkwijze verdienen een eigen aanpak en eigen inrichting. In samenspraak kan de unit en inrichting volledig op maat worden geconfigureerd.

KNO unit plaatje 4

Mogelijke extra accessoires:

  • Microscoop ATMOS i View Pro
  • Chip-in-the tip scope ATMOS Scope en ATMOS Capture Suite
  • LED lichtbron ATMOS LED Light Cube of ATMOS Endoscopy met LED light module
  • Zuig- en perssysteem
  • Digitale camera en endoscopie adapter ATMOS Cam 21/31
  • Voorhoofdlamp Heine/ Faromed
  • Coagulatie ATMOS RS 221 EN
  • Tymp, Rhino, SONO, OAE, Audio, Strobo
  • Luchtcalorisatie Varioair/VarioTherm
  • Meekijkmonitor
KNO unit product

KNO Unit LVS-61

Specificaties

Netspanning Voltage 230 V~ ± 10 % 50/60 Hz
Stroomverbruik max. 8.5 A
Energieverbruik max. 2.300 VA
Zekeringen 2 x T 10 A / 230 V
Elektrische veiligheidseisen IEC 601 / EN 60601-1
Elektrische veiligheidsklasse IIa (EEC 93/42)
CE CE 0124
Afmetingen microscopie unit LxBxH: 2559x600x930 mm
Afmetingen spreekkamer unit LxBxH: 1839x600x930 mm