HEINE KNO instrumenten bij Laservision

Als KNO-arts wilt u fijne details nauwkeurig kunnen analyseren om zo en accurate diagnoses te kunnen stellen en adequate behandelingen te kunnen bieden. HEINE verlichtings- en vergrotings-divices ondersteunen u bij het stellen van een juiste diagnose.

Laservision is geautoriseerd HEINE distributeur. Derhalve leveren wij diagnostische instrumenten van de allerbeste kwaliteit voor KNO-artsen. Het HEINE productassortiment van Laservision voor keel-, neus- en oorartsen omvat onder meer otoscopen, waaronder de kwalitatief hoogwaardige HEINE Beta LED otoscoop voor een duidelijk zicht op de gehoorgang, laryngoscopen, loepen en hoofdlampen.

 

Wilt u meer weten?

Laservision biedt een ruim aanbod aan diagnostische HEINE instrumenten voor KNO-onderzoek. Wilt u meer weten over Laservision, over ons aanbod HEINE producten of hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen!

Gerrit de Koning  is uw gesprekspartner voor al uw vragen aangaande onze HEINE KNO apparatuur en instrumentarium. U komt met hem in contact wanneer u het contactformulier hiernaast invult.

Meer weten over ons HEINE KNO aanbod?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

Bekijk hieronder de Heine Otoscopen...

Gehoorklachten onderzoeken? HEINE instrumenten geven gehoor!

  • Duidelijk zicht op gehoorgang, trommelvlies en abnormaliteiten
  • Heldere en scherpe verlichting en vergroting
  • Consequent uitstekende prestaties

Als KNO-arts houdt u zich bezig met het behandelen van aandoeningen aan keel, neus en oren en overige hoofd-hals aandoeningen. Tijdens uw spreekuren, het doen van operatieve ingrepen en poliklinische behandelingen wilt u een helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen. Kwalitatief hoogwaardige KNO onderzoeksinstrumenten van maken dit voor u mogelijk.

Kijk op diagnostisch KNO-onderzoek

Aan de hand van otoscopie gaat u na of de oorzaak van gehoorklachten gelegen zijn in de gehoorgang of het trommelvlies. Voor KNO-artsen bestaat ons HEINE aanbod uit diverse otoscopen, voor een duidelijk zicht op de gehoorgang, het trommelvlies en eventuele afwijkingen. Naast de HEINE BETA 200 LED en de HEINE BETA 400 LED otoscopen maakt ook de HEINE mini 3000 otoscoop deel uit van ins assortiment.

Met de HEINE mini 3000 Cliplight biedt HEINE een betaalbare, compacte oplossing voor bijvoorbeeld KNO-artsen in opleiding. Tevens vereenvoudigt de mini 3000 het voldoen aan hygiëne maatregelen: wanneer iedereen zijn eigen HEINE mini 3000 op zak heeft, voorkomt dit verspreiding van ziektekiemen via de handen. De compacte zakformaat otoscoop biedt de beste kleurweergave bij minimale afmetingen, beschikt over een bevestigingsclip en schakelt automatisch uit zodra hij weer in de (broek)zak zit.

Helder en scherp gezichtsveld met HEINE loepen en lampen

Om nauwkeurig otoscopie uit te kunnen voeren heeft u naast een otoscoop ook heldere lichtbron nodig, ten behoeve van goed zicht op de gehoorgang, het trommelvlies en het middenoor. HEINE biedt loepen en hoofdlampen, welke gecombineerd kunnen worden met een hoofdband of S-Frame brilmontuur, voor een ergonomische verantwoorde werkhouding. De verlichting en vergroting zijn uiterst helder en scherp, zonder vervormingen.

Consequent uitstekende prestaties

HEINE instrumenten leveren consequent uitstekende prestaties en zijn onderhoudsvrij. HEINE kwaliteit LED verlichting biedt hoog rendement en een onbeperkte levensduur en het lage energieverbruik verlengt de bedrijfstijd en de levensduur van de batterij.

Oudere HEINE Halogeen/HXL modellen kunnen worden omgezet naar LED. Vraag naar ons aantrekkelijke upgrade aanbod.