Workshop Toskani locatie Kasteel Kerkebosch

25 September 2020

workshop toskani

Vanwege de nieuwe aangescherpte maatregelen van de overheid is de Toskani workshop van 17 april a.s. uitgesteld.

De workshop wordt verplaatst naar vrijdag 25 september 2020. Op deze nieuwe datum zal de bijzondere Toskani workshop plaatsvinden op de prachtige locatie: kasteel Kerkebosch in Zeist! Schrijf je gauw in. Een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar.

Tijdens de workshop bespreken we alle producten theoretisch en na een gezonde lunch gaan we verder met de praktijkbehandelingen.

In de ochtend zullen de presentaties gehouden worden door Montse Collado, trainster van Toskani en Lynn Marck, adviseur huidproducten van Laservision.

In de middag worden er meerdere behandelingen uitgevoerd, waaronder het injecteren van de nieuwe TKN HA 3 filler, een dermapen behandeling in combinatie met mesotherapie en een chemische peeling. Dit zal worden uitgevoerd door dokter Sergey Ostapchuk en Jilly Hoose, klinisch trainster Laservision. Ook is er ruimte de producten zelf te ervaren.

Daarnaast introduceren wij tijdens deze dag twee nieuwe onthullingen… Dit blijft nog even geheim!

De kosten van de workshop bedragen 130 euro. Dit krijg je terug in de vorm van een goodiebag met full size Toskani producten t.w.v. 130 euro.

Locatie:
Kasteel Kerkebosch
Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA  Zeist

Inschrijving Workshop Toskani 25 september 2020

  • Heeft u bepaalde voedsel allergieën of heeft u een opmerking. Laat uw reactie dan hier achter.
Deel dit evenement:

Details

  • Date: 25 September 2020
  • Time:
  • Categories: Workshop

Venue